Bőtös Balázs PCC​

Bőtös Balázs vagyok, az International Coaching Federation (ICF) által PCC (Professional Certified Coach) szinten minősített coach, tréner, személyiségfejlesztő – érzelmi intelligencia fejlesztő szakember.

Vezetőkkel, vállalkozókkal és szülőkkel dolgozom együtt, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak, teremtsenek értéket. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, akikkel együttműködve értékeset alkothatnak és elérhetik céljaikat.

Coaching

A coaching azoknak a leghasznosabb, akik készek a tartós változásra, akik elérkeztek ahhoz a ponthoz, hogy már nem akarnak úgy tovább élni, ahogy eddig.

Fejlődni, változni és változtatni akarnak – és hajlandóak időt, pénzt és energiát fektetni abba a kemény munkába, ami az önismeret fejlesztéséhez, a viselkedés, a kommunikáció és a kapcsolódások új módjainak létrehozásához szükséges.

A coachingfolyamatban az ügyfél őszinte pillantást vethet az életére, tere és ideje van arra, hogy kiszakadva a mindennapos hajtásból végre tudatosan és fókuszáltan azzal foglalkozhasson, ami igazán fontos számára.

A coaching partneri kapcsolat, ezért a coach és az ügyfél közösen határozzák meg a folyamat irányát és menetét.

Akkor állsz készen, amikor már nagyon akarod a változást, és érzed, itt az ideje berúgni a motort.

Kapcsolat

 

Kérj időpontot egy ingyenes és kötelezettségtől mentes konzultációra, vagy fordulj hozzám közvetlenül bármilyen kérdéssel!