Coaching to Be

Coaching voor professionals

Voor helderheid in richting én beweging hier naar toe

 

Je bent op zoek naar helderheid van richting en wilt graag de stappen hiervoor zetten.

Je hebt een goede opleiding, altijd makkelijk stappen gezet, maar nu mis je de voldoening, uitdaging, afwisseling en misschien ook wel zingeving of balans.

Hoe krijg je weer helder wat je wilt en zet je de stappen hiernaartoe?

Wat ervaar je in de coaching?

 

  • Vanaf het eerste moment merk je dat er wat gebeurt. Je ervaart beweging, op een positieve en energieke wijze.

 

  • Wanneer je gewend bent om veel met je hoofd bezig te zijn, ervaar je de kracht om ook je gevoel bij keuzes te betrekken. Op deze manier passen de keuzes die je maakt écht bij jou.

 

  • Je merkt dat de focus in de coaching bijdraagt aan het resultaat. Je voelt waar het voor jou in essentie om gaat. Vanuit hier zet je stappen.

 

  • De juiste vragen triggeren je om een stap verder te denken en gaan. Je gedachtes krijgen structuur en helderheid. Dit helpt jou om richting te vinden en acties aan te koppelen.

 

  • Je voelt de beweging;)…

Referenties

 “Ik heb een nieuwe uitdaging, een kans die ik nooit had gezien zonder deze gesprekken. De coaching gaf mij inzicht in wat ik nu echt wilde. Het zou goed zijn als iedereen dit een keer zou doen, zodat je weet hoe je jezelf kunt uitdagen en je ervoor zorgt dat je het naar je zin hebt!”

Projectleider bij een ingenieursbureau

“Hermione is als coach open, uitnodigend, creëert een veilige omgeving waarin alles mag zijn, ze luistert en ontvangt zonder oordeel en weet de juiste vragen te stellen. Zij heeft mij geholpen om een aantal barrières te doorbreken waardoor ik in mijn kracht en energie kwam en daardoor kon bewegen in de juiste richting. Zij vat waar het in essentie om gaat en legt daarop haar focus. Hierdoor kan dat transformeren wat in de weg zit voor persoonlijke groei.”

Operationeel Manager