Hermione Tomson
Certified Professional Coach (PCC)
Certification
CURRICULUM VITÆ
Hermione Tomson
Arnhem, 24 november 1974
Woonplaats Den Haag

WERKERVARING
Coaching to Be
Aegon Asset Management
Ernst & Young
Randstad

DEVELOPMENT
Sociologie, Erasmus Universiteit Rotterdam
Hotel Management School Leeuwarden|
Sorbonne, Université de Paris
VWO
Co-active Coaching
Vitaliteitscoaching
MBTI certificering

TALEN
Nederlands, Engels en Frans

HOBBIES
Yoga, hardlopen en koken

Mijn naam is Hermione Tomson. Ik houd van bewegen en beweging creëren.

Ik ben er altijd graag op gericht, dat mensen goed in hun vel zitten. Daarmee is mijn eerste keuze Hotelschool geweest, waar de dienstverlening centraal staat.

Vervolgens ben ik gaan werken bij diverse (internationale) organisaties in de zakelijke dienstverlening op het gebied van Human Resources/ Learning & Development. Dit met de gedachte: als de juiste mensen op de juiste plaats zitten, gaat het goed in de organisatie en is de klant tevreden.

Na deze stap merkte ik, dat vooral de persoonlijke ontwikkeling van mensen mij aanspreekt. Daarmee ben ik mij gaan richten op coaching, waarbij de essentie voor mij is om mensen te helpen in hun kracht te komen. Dit doe ik door inzicht te geven in wat voor jou als persoon echt belangrijk is en welke keuzes en richting hierbij passen.

Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens (’09 en ’13). Hiermee ken ik ook de dynamiek van een gezin en de thema’s die dit met zich meebrengt: work/ life balans, wat wil je met je werk, zingeving, hoe zorg je in deze ‘tropenjaren’, goed voor jezelf en je gezin.

Op het moment dat ik zwanger was van onze tweede zoon overleed mijn moeder aan ALS. Dit heeft mij doen besluiten om te kiezen wat voor mij in het leven de moeite waard is: jezelf en anderen te laten groeien en bloeien. Dit ligt ten grondslag aan de start van Coaching to Be.

Als coach begeleid ik veelal professionals om weer op koers te komen. Ik ben gecertificeerd Co-active coach en geaccrediteerd door ICF als Professional Certified Coach.